Wednesday, 5 December 2012

11 PSD Glossy Button Templates

1 comments

Saturday, 1 December 2012

Stardock Start8 1.03

0 comments

Stardock Start8 1.03 Adalah aplikasi yang berfungsi untuk membuat atau memunculkan start menu pada operating system windows 8. Start8 versi terbaru kali ini menghadirkan beberapa perbaikan dari versi sebelumnya, di antaranya adalah perbaikan start menu yang selalu restart ketika kita mengklik secara cepat icon start menu, perbaikan pengaturan dpi yang sering keli membuat icon start menu muncul terlalu besar dan masih banyak lagi.


Tuesday, 27 November 2012

The Twilight Saga Breaking Dawn Download Part 2 TS450mb *UPDATED

1 comments
Twilight Saga Part 2 Download

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2011) Bluray *UPDATED

0 comments
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 & 2 Download
Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 ,Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 Free Download, Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 Download, Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 Full Movie Twilight Saga Breaking Dawn Download Mediafire, 
Info:http://www.imdb.com/title/tt1324999/
Release Date: 18 November 2011
Genre: Adventure | Drama | Fantasy
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner
Quality: BluRay 1080p
Source: 1080p BluRay x264 DTS-ES-HDChina
Encoder: GHD@Ganool
Release Info: NFO
Subtitle: Indonesia, English
Sinopsis:

The Quileute and the Volturi close in on expecting parents Edward and Bella, whose unborn child poses different threats to the wolf pack and vampire coven. 

Monday, 26 November 2012

Related Posts Widget for Blogger / Blogspot

0 comments

Related Post Wigdet adalah suatu widget yang membolehkan para pembaca blog mahupun website dapat melihat artikel yang berkaitan dengan label artikel yang di layari. Mudah kan ? tak perlu lagi bersusah payah membuka archives di sitebar mahupun mengklik sitemap !

Cara Letak Related Post Widget di Blog Anda ! Jom Baca Tutorial 

Berikut adalah imej "preview" :


            

Thursday, 22 November 2012

Halo 4 Forward Unto Dawn Download *UPDATED

1 comments
Halo 4 Forward Unto Dawn Download | Halo 4 Forward Unto Dawn Full Movie Download | Halo 4 Forward Unto Dawn Free Full Movie Download | Halo 4 Forward Unto Dawn Full Movie Online

Wednesday, 21 November 2012

Bagaimana Letak Favicon Di Blogger?

0 comments
Bagaimana Letak Favicon Di Blogger? Cara Letak Favicon | Favicon sebenarnya adalah ikon yang muncul di sebelah URL Laman Web anda dalam bar alamat penyemak imbas. Favicon biasanya logo blog anda. Terdapat banyak perkhidmatan percuma yang membantu untuk mewujudkan favikon untuk anda tetapi kebanyakan perkhidmatan ini menggunakan imej-imej pegun. Faryan Zones telah menggunakan favicon untuk blog saya seperti yang anda lihat di bar alamat anda. Ia sebenarnya terdiri daripada logo dan kemudian tajuk blog saya sebagai teks. Imej dan teks bersama-sama membuat kombinasi yang lebih cantik

Penyesuaian Mudah CSS Dengan Stylebot [Blogger Tutorial]

0 comments
Penyesuaian Mudah  CSS Dengan Stylebot | Faryan Zones ingin berkongsi dengan anda beberapa tips yang Faryan Zones sendiri gunakan apabila Faryan Zones ingin untuk mengubah suai Blogs ini CSS tetapi mendapati ia sukar untuk mengetahui yang selectors CSS untuk menggunakan.

Why Stop Now (2012) 720p 600MB

0 comments
Why Stop Now Download | Why Stop Now Download Full Movie

The Viral Factor 2012 Download Bluray 720p Movie

1 comments
The Viral Factor Download | The Viral Factor Download Full  | The Viral Factor Movie Download | The Viral Factor Full Movie  Download 2012

Hawaii Five-O Season Three Episode Seven

0 comments
Hawaii Five-O Season Three Episode Seven

Hawaii Five-O download season 3 | Hawaii Five-O season 3 episode download 480p mkv hdtv | Hawaii five-O download latest | Hawaii Five-O download new episode   

Tuesday, 20 November 2012

Fakta Mengenai Air [FAKTA MESTI BACA]

0 comments

fakta, fakta air, fakta mengenai air, fakta tentang air, Makhluk hidup mana yang tidak memerlukan air, dari yang bergerak mahupun yang tidak bergerak setiap makhluk hidup pasti memerlukan air untuk hidup. Berikut adalah beberapa fakta tentang air:

Sunday, 18 November 2012

Istanbul Aku Datang Mkv, Rmvb, Avi *UPDATED

0 comments
Istanbul Aku Datang Download | Istanbul Aku Datang Download Sinopsis | Istanbul Aku Datang Full Movie Download | Istanbul Aku Datang Download Full Movie Watch Online | 

WeChat Download Free [ANDROID APPS]

14 comments
WeChat  Android Download Free | WeChat Messenger Android Free Download | WeChat Messenger Free 2012 |WeChat Messenger Apps

Hanya Berkaraoke dan Menang SGD500 Cash, 3 Months Artiste Vocal Training, ATR2000 USB Microphone !!!

0 comments
SuperStar Live, a massively multiplayer online karaoke and dance game where you can showcase your creative musical talent and shine. This game is Free 2 Play, so let's download and give this game a try!

Maharaja Lawak Mega (2012) Download Episod 1 -3 MKV *UPDATED

1 comments
Maharaja Lawak Mega (2012) Download Episod 1 MKV | Maharaja Lawak Mega Download | Download Maharaja Lawak Mega 2012 | Maharaja Lawak Mega Mediafire Free




Hangat.My ?? Tip kehidupan, gossip, skandal, hiburan dan lebih di @HangatMY !

0 comments


Berita Artis |Berita Hangat | Hangat.My | Hangat.my Online | Berita Panas memaparkan informasi dan maklumat terkini yang hangat diperkatakan di Malaysia dan diluar negara. Ianya untuk tatapan anda sebagai rakyat Malaysia supaya tidak terlepas pandang isu semasa disekeliling anda. Terutama maklumat yang masih belum disiarkan di berita tv mahupun dalam akhbar.

Saturday, 17 November 2012

Microsoft Office 2013 Full Download Serial Key Update 16 November 2012

2 comments
Microsoft Office 2013 Full Download Serial Key | Microsoft Office 2013 Download Free | Office 2013 Crack Serial Key | Microsoft Office 2013 | Office 2013 Download

Friday, 16 November 2012

Bolehkah Bersanding Dalam Islam ?

0 comments
Hukum Bersanding | Hukum Bersanding Dalam Islam | Bolehkah Bersanding | Boleh Bersanding Dalam Islam | Pelamin Bersanding

Ngorat Full Movie Download 2012 *UPDATED

0 comments
Ngorat Full Movie Download | Ngorat Download Movie Full |  DVDRip Mkv,Rmvb,Avi-Jie | 



Jom Download Ngorat Full Movie 2012 !!!

Thursday, 15 November 2012

Tips Selepas SPM 2012 !

0 comments

Anda lepasan SPM ? Tak kiralah lepasan tahun bila ? Tapi yang penting hala tuju dan matlamat anda  selepas SPM !
Apakah yang bakal menanti !

Budak Pailang Full Movie Download *Download

0 comments


Watch Budak Pailang Full Movie Download 2012 , Download Budak Pailang Full Movie 2012 ,Online Budak Pailang Full Movie 2012 Budak Pailang Full Movie Download disini ! PPVRip Eng.Hardsub Mkv,Rmvb


95 Fakta Mengenai Lelaki [MESTI BACA]

0 comments
Fakta mengenai lelaki | Anda seorang lelaki atau perempuan? Anda ingin tahu apakah Fakta Lelaki ? 

Mari kita kupas, terjah dan rungkaikan 

TuneUp Utilities 2013 Download With+Crack+Key+Serial

0 comments
TuneUp Utilities 2013 With+Crack+Key+Srial | Tune Up Download Full 2013
Today i want to share a great Utilities that name is TuneUp Utilities 2013 Download With+Crack+Key+Serial.


Photoshine Full version 2013 With Active Srial Number

0 comments
Photoshine Full version 2013 | Photoshine Download Full 




Today i want to share a great software that name is Photoshine Full version 2013 With Active Serial Number .




PE3 Download Full Movie *UPDATED

0 comments

PE3 Movie Download | pe3 full movie watch online | pe3 download 2012 | pe3 full movie free  Download mengisahkan tentang kumpulan rompakan  PE3 Full Movieberprofil tinggi yang diketuai oleh Megat. Aktiviti rompakan yang dilakukan oleh kumpulan ini turut dibantu oleh orang kanan Megat iaitu Fumi, Siva, Chat dan Jerry.

Hantu Kapcai Full Movie Download

0 comments


Hantu Kapcai Full Movie Download Mediafire | Hantu Kapcai Download 2012 | Hantu Kapcai Sinopsis

Tuesday, 10 July 2012

8 Sebab Berat Badan TIDAK Turun | Bahagian Pertama

0 comments

Sekalipun anda berdiet, dengan cara 'workout' ataupun rujuk mana mana tips perancangan pemakanan ,akan tetapi untuk sesetengah orang, mengurangkan berat badan adalah senang, namun lain pula bagi golongan yang sebaliknya, azam untuk mengurangkan sekalipun 1 kilo adalah sukar kerana ...
Kerana Apa ? Jom kita selidik 8 sebab mengapa berat badan anda TIDAK turun :

Tuesday, 12 June 2012

Qanaah Dalam Kehidupan

0 comments
Kita mungkin tidak sedar, dalam kehidupan kita hari ini, kita terlalu cenderung memilih sesuatu yang berharga, mewah, berjenama, tercanggih, terbaru, dan termoden semata-mata ingin mengikut trend yang digembar-gemburkan oleh pihak media dan Barat. Padahal, banyak lagi keperluan lain yang boleh kita isi, yang boleh kita dapat manfaat berbanding dengan jenama dan trend yang hanya sementara kegemilangannya. Boleh dikatakan bahawa kebanyakkan kita terpalit dalam fitnah dunia yang terlalu berpaksikan individualism dan materialism. Maka, salah satu langkah yang boleh kita ambil dalam membentuk peribadi yang lebih mensyukuri nikmat kurniaan Allah dengan melatih diri kita dengan sifat Qanaah.

Tuesday, 17 April 2012

Internet Download Manager (IDM) 6.11 Beta 3 With Crack + Serial Full Mediafire Hotfile

0 comments

||Download Internet Download Manager (IDM) 6.11 Beta 3 With 
Crack + Serial Full Mediafire Hotfile|Links||



Internet Download Manager (IDM) 6.11 Beta 3  Full Cracked
Internet Download Manager 6.10 Fixed compatibility problems with different browsers including Internet Explorer 9 Final,Mozilla Firefox 12 and Mozilla Firefox 11, Google Chrome. Improved FLV grabber to save videos from web players on YouTube, WOW! Google Video, MySpace TV, and other popular sites.

(Released: Apr 03, 2012) 

Kahaani (2012) 720p DvDrip 700MB

0 comments

Kahaani Full Movie Download | Kahani Download 2012 | Kahani DVDrip | Kahani Movie Download | Kahani Download Links 

Kahaani (2012) 720p DvDrip 700MB
Kahaani Full Movie Download | Kahani Download 2012 | Kahani DVDrip | Kahani Movie Download | Kahani Download Links 
Kahaani Poster

Kahaani (2012)

122 min  -  Drama | Thriller  -   8 March 2012 (Kuwait)
8.5
Your rating:
  -/10 
Ratings: 8.5/10 from 6,318 users 
Reviews: 100 user | 28 critic
A pregnant woman's search for her missing husband takes her from London to Kolkata, but everyone she questions denies having ever met her husband.

[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[FILE SIZE]:………………..[ 700 MB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 1280x544
[LANGUAGE ]:………………..[ Hindi
[SUBTITLES]:………………..[ Muxed -English
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 2h 2mn
[SOURCE]:…………………..[ DVD9
[Encoder]:………………[ nItRo

download 

mediafire password : 300mbfilms.com

COMBINE USING HJ SPLIT

HJ SPLIT DOWNLOAD


Men In Black Dark Watchers (2012) DVDRip 300MB

0 comments

Men In Black Dark Watchers Full Download | Men In Black 2012 Download | Men In Black Movie


Men In Black Dark Watchers (2012) DVDRip 300MB

Rahsia Kalimah Bismillah

0 comments

dipetik dari : 1khalifah

Rahsia Kalimah Bismillah

KELEBIHAN AYAT BISMILLAH
Lafaz: Bismillahirrahmanirrahiim
Diantara rahsia khasiatnya:
Dibacakan Bismillah pada telinga orang yang pengsan sebanyak 41 kali,
insya’allah akan sedar dan kembali siuman.

Khasiat Air Mani Lelaki Untuk Wanita

0 comments

Khasiat Air Mani Lelaki Untuk Wanita





Rasanya bukan aku seorang saja yang bertanya diri sendiri kenapa orang lelaki bila dia dah berkahwin perutnya akan buncit. Selalu juga aku dengar orang cakap macam ni, “Sekarang ni kurus. Dah kawen nanti mesti gemuk.” Walaupun istilah gemuk dan buncit itu tak sama, tapi dalam konteks ini ianya membawa maksud yang serupa, iaitu perut naik. Tapi…kenapa ye? – Aku bukan kurus wei, cuma tak gemuk je haha.

Monday, 16 April 2012

Lancar model baharu tahun depan | Proton

0 comments

BEIJING 4 Nov. - Proton Holdings Bhd. (Proton) akan menambah rangkaian produknya dengan memperkenalkan sebuah model baharu yang dijangkakan berada di pasaran tempatan mulai tahun depan.
Pengarah Urusan Kumpulan Proton, Datuk Seri Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir berkata, kereta terkini yang hanya dikenali dengan kod nama P3-21A itu bakal dilancarkan bersama model terbaharu Proton Exora yang menjalani proses penambahbaikan.

Saturday, 14 April 2012

Fakta Pelik Tapi Benar

0 comments

Fakta Pelik Tapi Benar |
1. Tubuh kita akan menyusut 1 cm pada malam hari dan akan kembali seperti semula kerana tulang belakang kita menahan beban pada saat tidur, sehingga melebar kembali.

Fakta lawak

1 comments
Fakta lawak
4 fakta tentang mata dan lidah: 

SEMAKAN PANGGILAN TEMUDUGA MAKTAB PERGURUAN KPLSPM 2012

0 comments
SEMAKAN PANGGILAN TEMUDUGA MAKTAB PERGURUAN KPLSPM 2012 | Info semakan tentang panggilan temuduga maktab perguruan kplspm sesi 2012 -

Friday, 13 April 2012

Siapa Kata Perlu Panas Enjin Sebelum Jalan ?

0 comments
Tips Kereta | Cara penjaggan kereta | Siapa Kata Perlu Panas Enjin Sebelum Jalan  |
Upacara memanaskan enjin adalah antara amalan yang sinonim dengan hampir semua pengguna kenderaan di seluruh negara. Tak kiralah sama ada pemandukereta, lori, van, bas sekolah, kereta kebal, motosikal berkuasa rendah dansebagainya termasuk helikopter.

Cara Lajukan Loading Faceook

0 comments
Cara Lajukan Loading Faceook

Hukum Tidur Selepas Subuh dan Asar

0 comments
Hukum Tidur Selepas Wakru Subuh dan Asar | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya..molek le..kite baca nih ...

Hukum Tidur Selepas Subuh dan Asar 

MARILAH MEROKOK !!!!

0 comments

Wednesday, 11 April 2012

Fakta Tentang Islam yang Mesti Kita Tahu

0 comments


1. Nama “Muhammad” adalah nama yang paling banyak digunakan di seluruh dunia, juga tempat pertama di Britain menewaskan nama Jack dan Harry. Sumber

2. Albania merupakan negara satu-satunya Islam di benua Eropah yang 90% penduduknya beragama Islam

3. Kata-kata berikut ini diambil dari bahasa Arab : Algebra, Zero, Cotton, Sofa, Rice, Candy, Safron, Balcony, bahkan ‘Alcohol’ juga berasal dari bahasa Arab, Al-Kuhl. Sumber

4. Beberapa ayat di dalam Al-Qur’an menggambarkan pentingnya persamaan hak antara lelaki dan wanita ( secara perkiraan matematik ). Kata “lelaki” dan “Wanita” di dalam Al-Qur’an sama-sama berjumlah 24

5. Tidak ada apa-apa di dalam Kaabah.
 

6. Islam merupakan agama yang pertumbuhannya paling cepat di dunia menurut banyak sumber. Pemeluk Islam bertambah 2.9% setahun. Pertumbuhan ini lebih cepat berbanding pertumbuhan jumlah penduduk bumi sendiri yang hanya 2.3% setahun.

7. Umat Hindu percaya bahawa di dalam Kaabah ada salah satu dari Tuhan mereka yang bernama “Shiva Lingam”

8. Jikalau sekarang Al-Quran dihancurkan kesemuanya, maka versi arab dari Al-Quran akan segera di-recover oleh jutaan muslim, yang disebut Hafiz yang telah menghafalkan kata-kata di dalam Al-Quran dari mulai awal sampai dengan akhir ayat. Al Quran adalah satu-satunya kitab suci yang dihafal jutaan manusia sehingga keaslian/kesuciannya sentiasa terjaga.

9. Berdasarkan data dari Kementerian Pertahanan Amerika Syarikat. Dari 1.4 juta askar Amerika, lebih kurang 3,700 daripadanya yang beragama Islam.

10. Seramai 8 juta orang Muslim yang kini ada di AS dan 20,000 orang AS masuk Islam setiap tahun selepas peristiwa 9/11.

11. Jasad Nabi Muhammad pernah dicuba dicuri 2 kali, namun kedua-duanya gagal.

12. Jasad Firaun (Ramses II) yang tenggelam di laut merah, baru ditemui oleh arkeologi Giovanni Battista Belzoni tahun 1817. Setelah 3000 tahun berada di bawah tanah dan pasir.

13. Solat yang pertama dilakukan oleh Rasulallah SAW menghadap Masjidil Haram adalah solat Asar bersama para sahabat,sebelumnya berkiblat ke Masjidil Baitul Maqdis selama enam belas bulan.

14. Nabi Muhammad SAW tidak pandai membaca dan menulis, namun ingatannya sangat kuat dan sangat bijak.

15. Kata-kata terakhir Nabi Muhammad SAW sebelum wafat adalah “Ummatii … ummatii … ummatii” yang menunjukkan betapa besar cintanya kepada umatnya.

16. Rasulullah SAW telah mengetuai 23 kali perang, hanya sekali sahaja kalah iaitu Perang Uhud.

17. Musa A.S adalah nama yang paling banyak disebut dalam Al-Quran, manakala Maryam adalah satu-satunya nama perempuan yang disebut dalam Al-Quran.

18. Semua anak lelaki Nabi Muhammad, iaitu Al-Qasim,Abdullah dan Ibrahim, meninggal kurang lebih pada usia 2 tahun. Ramai ulama mengatakan Allah sengaja memanggil mereka lebih awal agar kaum muslimin tidak mengangkat mereka menjadi rasul yang baru.

19. Al Khawarizmi (matematik), Jabir Ibn Hayyan (kimia), Ibnu Khaldun (sosiologi dan sejarah), Ibnu Sina (kedoktoran), Ar Razi (kedoktoran), Al Biruni (fizik), Ibnu Batutah (antropologi) adalah contoh dari ratusan cendikiawan muslim yang menjadi rujukan dalam ilmu pengetahuan moden.

20. Makam Ibrahim bukanlah kubur Nabi Ibrahim A.S sebagaimana dugaan atau pendapat sebahagian orang. Makam Ibrahim adalah batu bekas tapak kaki baginda semasa Nabi Ibrahim membangun Kaabah.

Tuesday, 10 April 2012

Seefood 2012 Movie Download

0 comments
Seefood Movie Download | Seefod 2012 | Seefood Download | Seefood Full Movie | Seefood Full Movie Download | Seefood (2012) Online

Fakta Air Mani Lelaki

0 comments
wah..kali ini ..fakta terbaik..bukan lelaki je patut baca tau .. haha..sila kan ... like and share


Nurin Najwa TV3 Full Download Cerekarama TV3

0 comments

Nurin Najwa TV3 Full Download Cerekarama TV3 | Nurin Najwa Download | Nurin Najwa Full Movie | Nurin Najwa TV3 | Download Nurin Najwa | Download Nurin Najwa Tv3

Tajuk : Nurin Najwa
Year : 2012
Genre : Drama
Masa Tayanggan : 81 min
Para Pelakon : Sari Yanti, Nisha Dirr, Zahiril Adzim, Zamarul Hisyam, Betty Benafe.

Synopsis :
Mengenai Nurin Najwa yang merupakan anak tunggal kepada Tuan Mahdi dan Puan Zahra yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia SPM. Bapanya seorang pakar motivasi manakala ibunya pegawai diplomatik yang sentiasa ke luar negara atas urusan kerja. Semenjak dari kecil lagi, Nurin Najwa telah menunjukkan prestasi yang cemerlang dari segi pencapaian akademik dan kokurikulum sekolah. Manakala Irfan, seorang pelajar lelaki yang datang daripada keluarga sederhana. Bapanya telah meninggal dunia manakala ibunya pula mengambil upah menjahit pakaian dan membuat kuih sebagai pendapatan sampingan. Umum telah mengetahui, bapa Irfan ialah bekas banduan yang mati di tali gantung akibat dadah. Oleh itu, Irfan sering diejek. Tika yang menaruh harapan terhadap Irfan sering membelanya dari dibuli. Dia merupakan gadis kampung yang liar dan bersosial. Di sekolah, Tika sering mempunyai masalah disiplin kerana sikapnya yang suka bergaduh dengan rakan-rakan sekolah. Tika sangat meminati Irfan tetapi Irfan tidak melayannya, sekadar bertegur sapa sebagai kawan sahaja. 

Secara kebetulan kelas tambahan yang dihadiri oleh Irfan juga dihadiri oleh Nurin Najwa. Secara tidak langsung, ini telah membuka kepada awal perkenalan di antara mereka secara lebih rapat. Ternyata Tika cemburukan hubungan di antara mereka.Namun hubungan rapat mereka dicemburui Tika yang menaruh hati pada Irfan.Dia menuduh Irfan seorang penagih dadah sama seperti bapanya kepada mama Najwa.Sejak itu,Najwa tidak lagi berhubungan dengan Irfan dan Najwa berhenti dari pusat tusyen.Ini menimbulkan tanda tanya kepada Irfan,lalu dia pergi ke rumah Najwa dan merasakan ada sesuati berlaku antara Najwa dengan Cikgu Fikri.Hingga satu ketika Najwa mengandung,namun kandungannya gugur. Najwa dihantui dengan rasa bersalah.Irfan cuba membantu Najwa namun terperangkap dan dituduh bertanggungjawab di atas kematian anak Najwa.Apa yang bakal terjadi seterusnya?Siapakah bapa anak kepada Nurin Najwa sebenarnya?Jangan lupa download untuk mengetahui kesudahannya.

Promo Nurin Najwa
Download Link : 
(mkv 556.6mb)

Rahsia Google?

1 comments

hah...readers sekalian....anda semua ...hanya tahu Google/ Pakcik Google jer kan ? ...mari kita baca disebalik rahsia Pakcik Google kita ni .... Jom terjah 

Faryan Zones kembali Bersuara

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog Faryan Zones ini.... harap sihat semuanya
...baiklah ...disini ..Faryan ingin meminta maaf sesandainya kalian tercari cari ...blog Faryan yang dahulunya  www.faridzhuanfirdaus.blogspot.com tidak ada lagi..Akan tetapi, blog tersebut dimansuhkan dan digantikan atas sebab-sebab tertentu....hehe..dan kini digantikan dengan nama 

Friday, 30 March 2012

BUNOHAN FULL MOVIE DOWNLOAD

0 comments
BUNOHAN FULL MOVIE DOWNLOAD |download filem bunohan full movie download | bunohan 2012 download | filem bunohan | bunohan download 
Poster Filem Bunohan

Thursday, 29 March 2012

7 PETALA CINTA FULL MOVIE DOWNLOAD MEDIAFIRE *UPDATED

0 comments
7 PETALA CINTA FULL MOVIE DOWNLOAD | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya

7+Petala+Cinta

Wednesday, 28 March 2012

UBUNTU ??Jom terjah

0 comments

Pictogram of the Ubuntu One cloud
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya
alhamdulillah...sekarang ni nak tingkatkan pemahaman dalam dunia komputer...Faridzhuan ni bukan la terer macam pro pro komputer tu....then yang dah terer sistem sistem ni semua salah guna plak ......

Bukan Salah Nuffnang Menyintai.....

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya....

Tuesday, 27 March 2012

Esok bermula....

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya...
sekarang dah pukul 1.35 pagi.....wahhh....dah penat dah ni ..mata pun sudah nak terlelap....tapi takpe teruskan ....... masih berkeliaran di alam maya ini.... wah........
tiada siapa menemani ku disini...
esok nak ..pergi amik lesen motosikal...lesen L je....

Contest Blog Paling Ohsem ?? by Norfaiez Mars

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya


aku BENCI KAU NUFFNANG !!

0 comments



AKU BENCIIIIII KAU NUFFNANG!!!!!!!!

dahla takde income pepenat jer aku install iklan kamuuuuu

❖Da' Cute Adobe Photoshop Art❖ ???

0 comments

                                                                     


kali ni entry nak bagitahu ......sewaktu berjalan jalan di sekitar alam maya tadi ....terjumpa la..dengan sebuah grup baru yang dinamakan ❖Da' Cute Adobe Photoshop Art❖......... sape ??? admin dia
 Admin :
1. Aina Sofea

2. Beby Wangi

Freebies Lagi !!JOM JOM JOM

0 comments



kepada semua pembaca... kali ni ...

FREEBIES HEADER yang comeyy dari

Citrus Party

jom preview sikit sikit 



dan banyak lagi!!! JOM JOM JOM !

Monday, 26 March 2012

SEGMEN: DOODLE UNTUK FOLLOWER by NABIL

0 comments

doodle bagi segmen nie terhad kepada 150 perserta terpantas.tiada tarikh luput.cukup perserta maka tamat lah segmen nie.
maka,cepat-cepat Join!!!

Siapakah Ludwig Mies van der Rohe?

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca... tengah tengah google tadi tiba tiba terjumpa ni

Bukan Senang Nak Senang

0 comments
NO PAIN  NO GAIN .....begitu hebat penangan kisah kali ini....Salam sejahtera kepada semua pembaca......tyme pergi gym tadi ... perghh...sakit abis seluruh badan ...peghh..... begini ceritanya... tadi dlm pukul 5 pergi gym......pecut

Sunday, 25 March 2012

SHAHEIZY SAM YANA SAMMSUDIN PENYANYI??

0 comments
Wah....cantiknye suara diaorang..... ya memang betol..tak sangka plak shaheizy sam penyanti yer.....suare perghhhhcun giler.... dengan lagu  ... begini caranya-shaheizy sam ft yana samsudin...tengah tengah .....ushar ushar tadi..... jumpela...... terbaik la..suara diarong.... single pertama...

 

DESIGN JOB READY! NADRATUL SYAZWANA

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca..
sekarang pukul 3 pagi.... hehehe..mcm cite Allahyarham P.Ramlee... 

French Fries Malaysia Dah Stopkan Pegeluaran

0 comments
Alamak ...macam mane ni ....French Fries dah stop kan import ke Malaysia.....alamatnye makan jari je la Faridzhaun ni... apa kes?? kena BANNED ke ?

"Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

0 comments

Permohonan Polis PDRM 2012

0 comments
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Bagi yang berminat dan berkelayakan memohon, Polis Diraja Malaysia PDRM membuka permohonan bagi tahun 2012 kepada individu yang bersedia untuk berkhidmat untuk negara.
Untuk kemasukan kali ini, ia diuruskan oleh Suruhanjaya Pasukan Polis melalui portal rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA.
Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun (PMR / SPM / STPM / Diploma / Ijazah Sarjana Muda / Sarjana) dan tidak lebih daripada 35 tahun (PhD) pada tarikh pendaftaran

 Jawatan yang ditawarkan



Untuk permohonan PDRM 2012, terdapat 4 kategori pangkat dibuka untuk permohonan iaitu :

  1. Inspektor Gred YA 13

Untuk maklumat lebih tepat, klik pada pautan yang disertakan diatas untuk melihat infomasi gaji, syarat lantikan dan sebagainya.

 Cara memohon Polis ( PDRM 2012 )

Untuk memohon perlu menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan Di Sektor Awam (SPA8i).

 Maklumat lanjut

Untuk maklumat lanjut permohonan Polis ( PDRM 2012 ) ini, anda digalakkan untuk terus merujuk ke Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA.

Zones @Zones