Friday, 30 March 2012

BUNOHAN FULL MOVIE DOWNLOAD

0 comments
BUNOHAN FULL MOVIE DOWNLOAD |download filem bunohan full movie download | bunohan 2012 download | filem bunohan | bunohan download 
Poster Filem Bunohan

Thursday, 29 March 2012

7 PETALA CINTA FULL MOVIE DOWNLOAD MEDIAFIRE *UPDATED

0 comments
7 PETALA CINTA FULL MOVIE DOWNLOAD | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya

7+Petala+Cinta

Wednesday, 28 March 2012

UBUNTU ??Jom terjah

0 comments

Pictogram of the Ubuntu One cloud
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya
alhamdulillah...sekarang ni nak tingkatkan pemahaman dalam dunia komputer...Faridzhuan ni bukan la terer macam pro pro komputer tu....then yang dah terer sistem sistem ni semua salah guna plak ......

Bukan Salah Nuffnang Menyintai.....

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya....

Tuesday, 27 March 2012

Esok bermula....

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya...
sekarang dah pukul 1.35 pagi.....wahhh....dah penat dah ni ..mata pun sudah nak terlelap....tapi takpe teruskan ....... masih berkeliaran di alam maya ini.... wah........
tiada siapa menemani ku disini...
esok nak ..pergi amik lesen motosikal...lesen L je....

Contest Blog Paling Ohsem ?? by Norfaiez Mars

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya


aku BENCI KAU NUFFNANG !!

0 comments



AKU BENCIIIIII KAU NUFFNANG!!!!!!!!

dahla takde income pepenat jer aku install iklan kamuuuuu

❖Da' Cute Adobe Photoshop Art❖ ???

0 comments

                                                                     


kali ni entry nak bagitahu ......sewaktu berjalan jalan di sekitar alam maya tadi ....terjumpa la..dengan sebuah grup baru yang dinamakan ❖Da' Cute Adobe Photoshop Art❖......... sape ??? admin dia
 Admin :
1. Aina Sofea

2. Beby Wangi

Freebies Lagi !!JOM JOM JOM

0 comments



kepada semua pembaca... kali ni ...

FREEBIES HEADER yang comeyy dari

Citrus Party

jom preview sikit sikit 



dan banyak lagi!!! JOM JOM JOM !

Monday, 26 March 2012

SEGMEN: DOODLE UNTUK FOLLOWER by NABIL

0 comments

doodle bagi segmen nie terhad kepada 150 perserta terpantas.tiada tarikh luput.cukup perserta maka tamat lah segmen nie.
maka,cepat-cepat Join!!!

Siapakah Ludwig Mies van der Rohe?

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca... tengah tengah google tadi tiba tiba terjumpa ni

Bukan Senang Nak Senang

0 comments
NO PAIN  NO GAIN .....begitu hebat penangan kisah kali ini....Salam sejahtera kepada semua pembaca......tyme pergi gym tadi ... perghh...sakit abis seluruh badan ...peghh..... begini ceritanya... tadi dlm pukul 5 pergi gym......pecut

Sunday, 25 March 2012

SHAHEIZY SAM YANA SAMMSUDIN PENYANYI??

0 comments
Wah....cantiknye suara diaorang..... ya memang betol..tak sangka plak shaheizy sam penyanti yer.....suare perghhhhcun giler.... dengan lagu  ... begini caranya-shaheizy sam ft yana samsudin...tengah tengah .....ushar ushar tadi..... jumpela...... terbaik la..suara diarong.... single pertama...

 

DESIGN JOB READY! NADRATUL SYAZWANA

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca..
sekarang pukul 3 pagi.... hehehe..mcm cite Allahyarham P.Ramlee... 

French Fries Malaysia Dah Stopkan Pegeluaran

0 comments
Alamak ...macam mane ni ....French Fries dah stop kan import ke Malaysia.....alamatnye makan jari je la Faridzhaun ni... apa kes?? kena BANNED ke ?

"Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

0 comments

Permohonan Polis PDRM 2012

0 comments
 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Bagi yang berminat dan berkelayakan memohon, Polis Diraja Malaysia PDRM membuka permohonan bagi tahun 2012 kepada individu yang bersedia untuk berkhidmat untuk negara.
Untuk kemasukan kali ini, ia diuruskan oleh Suruhanjaya Pasukan Polis melalui portal rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA.
Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang 18 tahun dan tidak lebih daripada 28 tahun (PMR / SPM / STPM / Diploma / Ijazah Sarjana Muda / Sarjana) dan tidak lebih daripada 35 tahun (PhD) pada tarikh pendaftaran

 Jawatan yang ditawarkan



Untuk permohonan PDRM 2012, terdapat 4 kategori pangkat dibuka untuk permohonan iaitu :

  1. Inspektor Gred YA 13

Untuk maklumat lebih tepat, klik pada pautan yang disertakan diatas untuk melihat infomasi gaji, syarat lantikan dan sebagainya.

 Cara memohon Polis ( PDRM 2012 )

Untuk memohon perlu menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan Di Sektor Awam (SPA8i).

 Maklumat lanjut

Untuk maklumat lanjut permohonan Polis ( PDRM 2012 ) ini, anda digalakkan untuk terus merujuk ke Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia SPA.

Alamak ! Kena Stalk la Pulak

2 comments
Assalamualikum dan Salam Sejahtera to all readers....

kena STALK ?? ya memang puwn...... hkhikhik... takpe baca ni ...

penting:review bloger...jom bace~

Hari ini....

0 comments
Assalalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.... wahh..baru sekarang nak update... hari ini .....tadi tengah edit edit blog....sikit sikit.... 
 edit punya pedit...cari code baru...buat sikit..... ok sekarang dah ada...fblikefanpage tu....ok kalau ada permintaan baru saya update tutoraial..tapi sekarang ni ... tak apa.... Faridzhuan kini tengah membangunkan Fanpage...utk bisnes.. Faridzhuan sekarang ni .....dah starting bisnes online ..income memang masyukk....tapi kena ada caranya.. macam dekat blog Faridzhuan..ada iklan iklan so, korang boleh la,,,review review.... paling senang korang pergi FBsuperhero .. apa yang menarik tentang FB superhero niPhotobucket
dia ada bagi tips tips percuma ....sebelum tu....daftar email dan ...nama... eh terbalik pulak.. nama dan email...selepas itu ....korang akan diberi tips pemsaran online percuma ... 7 tips percuma...dia akan bagi dalam email...tapi yang tu...biasalah kan barang percuma..tapi berguna jugak... kalau korang betul betul ada niat dan harapan serta yakin 200 % korang purchase fbsuperhero tu...perghh..memang power...takpela... modal RM 50... untung ?? lebih dari tu !!.... kalau korang nak join afffiliate pun boleh kat sane... 

ok ok lah ..takkan bergantung kat churpchurp je kot....tak pun nuffang... mane ade ummppphhh... ni power.... puchase bila korang dah fikir memasak nanti... ok ok..nanti update cara nak buat duit halal  dengan blog ni .... ok senyum senyum selalu..

 

Saturday, 24 March 2012

[FDC] Ghost Rider : Spirit Of Vengeance (2011)

0 comments

Thursday, 22 March 2012

[KPOP MODE] SNSD : Before - After Plastic Surgery???

4 comments
Assalamualaikum All Readers..kali ni entry hot sikit jer...... SNSD sebelum dan selepas plastick surgery.....alah... pembedahan plastik tu....tapi dalam islam..pembedahan plastik ni hanya dibolehkan..untuk perubatan jer..kalau untuk kecantikan...maap sesangat....harammmm jawabnya derrrr... ok ok SNSD ni kira cute jugak la... tapi kalau nak buat bini ..tak yah la..dah ramai orang tengok bulu kaki diaorang... baik anda memilih ..... chewahh.... pilih yang SOLEH SOLEH........hahahaha...tak men la dengan KPOP ni...kalau nak korea jugak...pilih ...korea muslimah/muslim... boleh jugak bawak syurga.... hahaha... kalau minat tu boleh la..tapi jangan over sesangat...sampai tengok suami or boyprend korang macam muka korean artis ... hahahaha..ok tapi posst Faridzhuan kali ni bukan nak ngutuk sesape..tapi pandai2 korang la berpikiq... baik buruknye....untuk pengajaran... ok ok...saksikan...


Tae Yeon

Perjalanan Yang Jauh Lagi....

2 comments
Assalamualaikum kepada semua pembaca..... salam sejahtera.... semenjak dua menjak ini....Faridzhuan kurang update entry sebab agakla busy dengan ....SPM...biasalah.

Tuesday, 20 March 2012

CHURP CHURP wish luck kat kite!!!

2 comments
Assalamualaikum to all readers.. ok ok ...kali msih berdebar debarrrrrrr...menanti result SPM ........ok ok ...lepas tu..... okok ....churp churp bagi wish kat kite pulak... ok ok ... hehehe...tq churpchurp

hehehe tengok ni...

Berbaki beberapa JAM lagi!!!!!!!!!!

0 comments
              0 Days, 2 Hours, 48 Minutes, and 3 Seconds

tengok ni ...all readers..terutama yang amik result SPM hari ini.......

Assalamualaikum salam sejahtera semua...

Arghhhh!!! Debaran SPM !! Tak dapat Titow!!!!

0 comments
ok ok ..... dup dap dup dap.... sekarang ni tengah online balik ...tak dapat tidur....tapi mata mengantok ..memikirkan.... SPM ...result berbaki


               0 Days, 6 Hours, 45 Minutes, and 46 Seconds


Yahoo !! Fibox Free !!

0 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to All Readers


                                

CEPAT !!!!RM 5000 untuk dimenangi oleh para BLOGGER !

2 comments
                                                   Banner


Monday, 19 March 2012

Lega rasanya .. AMARAN!!!

1 comments
Assalamualaikum kepada semua pembaca..sekarang ni pukul 3:11 am 20 mac 2012
huh... siap jugak akhirnya.. nak tahu tak tengah tengah edit design design ni sume... tiba tiba rasa seram sejuk .......pastu cakap dalam hati minta cepat la design ni siap... akhirnya siap jugak......tapi yang seram tu..tyme buat design ni ..rasa perhhh...ada seram la.susah nak cakap la....huhu..tak berani .. so desgin kali ni .... dari kawan Faridzhuan ..dia ikut PLKN haritu... sesi 9/12 kumpulan 1 ..then dah balik ni profile dia nama dia SITI NAJIHAH.... ok ok .... dia tangkap gamba ni


ni gambar yang dia ambik... perghhhh ...huhu...tengok pun dah seram.. tyme tyme camni korang tahulah... ok....seblom tu..bila tengok first first ..wah ada can ni nak edit....then jihah bagitau... ko editkan lebih kurang camtula..............waktu tu ok je........dah dapat idea .....dlm pukul 2:55 am tadi......huhu....memang pelik kerja designer ni..ekot suasana....... lepas habis makan kentang koreng orang bujang buat sendiri dengan air soya... trus buat design ni.... perghh lega rasanya .....

ni dia... dah siap pun...ok ok...nilah gamba tu..amacam ok tak ??
huhu .serammmmmmmmm


WAH !!!!!!!! Kak Lyssa Dah Mai !!! LARI !!!!

3 comments
Assalamualaikum dan SalamSejahtera Semua Readers


hehehhe..KAK LISA DATANG BLOG SAYA TADI...around 21 hours ago ?? bile erk... tak kesah la..tapi KAK LYSSA DATANG


tadi saya happy giler tengok nama KAK LYYSA kat blog saya ... tengok ni hehehe

Aku Bengang Dengan Blogger NI!!!!!!!!!!!

0 comments
AKU BENGANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAH !!! First Time Backlink

0 comments
hhehhehehe...tersenyum lebar je...... hehehhehehee..... nak tahu kenapa?tengok ni

Menang - Menang RM 50K hanya dengan SATU panggilan !!!

0 comments


MARI BERKONGSI CERITA

berita terhangat kepada anda! ERAFM menganjurkan pertandingan untuk mengorek bakat bakat terkubur ANDA !!!
mari kita lihat status era

#perrgghh ramai lah pulak yg nak tunjukkan #BakatJoHaRa diorang hari ni.. Terbaik! Kalau korang tak dapat nak tembusi talian hari ni, try lagi esok ok? Teruskan dengar ERA utk isyarat memanggil yg lain pulak...RM50k tu der...


50K ??? HANYA DENGAN SATU PANGGILAN SAHAJA???

NAK INFO LEBIH LANJUT

LAYARI 


 
ERA Kini Hanya Memainkan Muzik Hit Yang Terbaik! 

Pendedahan Eksklusif ChurpChurp [TERHAD ]Bahagian 2

0 comments

         Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca ...Dalam entri yang lalu.. saya ada mendedahkan Pendedahan Eksklusif Bahagian Pertama bagi sesiapa yang tertinggal membacanya anda digalakkan menbacanya sebelum meneruskan pembacaan di sini... sila klik DISINI untuk membaca. Baiklah saya Faridzhuan akan meneruskan pendedahan ini..... 
Kepada : PARA BLOGGER YANG INGIN BERJAYA
Tempat : DI HADAPAN MEJA KOMPUTER
Dari : Faridzhuan Firdaus

Sunday, 18 March 2012

Pendedahan Eksklusif Churp-Churp [TERHAD!]

3 comments
Assalamualakum dan Salam Sejahtera kepada semua readers...

OK 
Tadi , dalam ENTRY INI Faridzhuan cakap apa ? Nak bagitahu rahsia nak tingkatkan earning churp-churp kan ?

BUKAN

tetapi ..... rahsia sebenar churp - churp

erk...berberlit-berlit lah awak ni Faridzhuan... 
takper... ni saya nak bagitahu kepada anda semua...TIPS TIPS OTAI OTAI kita tingkatkan earning CHURP-CHURP

ok ok ... 

"Pendedahan Ekslusif Membongkar Teknik Yang Saya Gunakan Untuk Buat Duit Di
 ________ Dan Bagaimana Anda Juga Boleh Menghasilkan RM XXX Dan Menjana Tanpa Modal  (Free Je Sebenarnya). Rahsia Yang Selama Ini Disimpan "Senyap-Senyap" Akan Dibongkarkan!"
Setelah membuat kajian...



Kenapa 95.8% Para Blogger
  GAGAL Buat Duit 

Di Internet?


Lokasi: Dari Hadapan Blogger Dashboard.

Daripada: Faridzhuan Firdaus

Jadi teruskan bacaan anda....
Blogger Adalah Lombong Emas Dan Tempat Paling
Mudah Nak Buat Duit!

ok ok ...tentunya anda semua tidak sabar sabar lagi kan....
Benarkah Blogger Benar-Benar Boleh Buat Duit?
Tahukah anda kenapa saya memilih blogger untuk buat duit? Jawapannya mudah saja… 
PERTAMA… 
blogger 
merupakan satu-satunya halaman di dunia ini yang mempunyai kadar pelawat yang paling ramai sekali.

Ianya pengalaman yang hebat….!
Sekarang Faridzhuan Akan Tunjukkan Potensi Sebenar Yang
Luarbiasa Hebat Dengan Blogger ..

 
*Gambar Di Atas Dipertik Dari Blog Lyssa 
Sebelum itu, mari saya kongsikan denagn anda fakta-fakta menarik yang wajib anda tahu mengenai blogger
FAKTA #1 - Terdapat lebih 500 juta pengguna blogger di seluruh dunia pada masa sekarang.  Jumlah ini semakin meningkat dan blogger mensasarkan peningkatan lebih 640 juta pengguna.
FAKTA #2 - Halaman web yang mempunyai bilangan pengunjung paling ramai didunia. Pada 13 mac 2010, blogger telah berjaya mengatasi google... Google adalah halaman terbesar didunia!
FAKTA #3 Di Malaysia, pengguna blogger hampir 12 juta orang. Ia menduduki rangking ke 17 penduduk dunia yang paling ramai menggunakan blogger
.. Manakala purata umur yang melayari blogger adalah berumur 18-45 tahun, iaitu mereka yang mempunyai kuasa dan keinginan  yang sangat tinggi!


Anda hanya perlu memaparkan IKLAN dan PROMOSI  Yang
Luarbiasa Hebat Dengan Blogger ..

baiklah..pendedahan eksklusif ini akan bersambung di bahagian seterusnya....semoga terus bersama saya Faridzhuan Firdaus
selamat berblogging ..
>_^


UPDATE : UNTUK BAHAGIAN KEDUA SILA KLIK


DISINI
DAN 
DISINI











Zones @Zones