Monday, 26 March 2012

Bukan Senang Nak Senang

NO PAIN  NO GAIN .....begitu hebat penangan kisah kali ini....Salam sejahtera kepada semua pembaca......tyme pergi gym tadi ... perghh...sakit abis seluruh badan ...peghh..... begini ceritanya... tadi dlm pukul 5 pergi gym......pecut
moto....vrooooommmmmmm....tiba tiba DAMM!!!!! ....alamak apa ni ......eleh... kuching je padahal... ok teruskan perjalanan...tak jauh pun pergi gym..dekat jer dari rumah...lepas sampai..terus main ...basikal tu... kayuh punya klayuh ..nak buang peluh la kan..... 30 minit kemudian...

terus faridzhuan pergi main dumbell..perghh...pergi gym ni kena ada caranya...bagi yang newbie seperti Faridzhuan ni kenalah tanya OTAI OTAI macam abang BEN ke... or mana mana personal trainer yang ada... tapi kalau gym tempat lain berbayar... hehee...lain la Faridzhuan..gym kerajaan kan...untuk anggota PDRM... ok ok ...then main....dah lama jugak la main gym ni...ada lah perubahan...cuma belum berkesempatan beli supplement je sekarang ni... nanti pergi beli.untuk mantapkan lagi..... kalau korang nak tau..main ni perlukan supplement jugak.. kena ada cara yang betul   ...bukan main angkat besi je.... nanti rosak muscle nanti... kalau kepada mana mana yang nak sihat pun boleh main gym gym ni sume... badan cantik dan sihat... 2 dalam 1 ... wah... hebat kan..? tapi ingat main jangan berhent sekali main ... kena teruskan sampai bebila...korang doakan yang Faridzhuan ni dapat body macam Sazali Samad tu ok lah kan kan kan ? then bagi yang nak mula mula tu kan.... kenalah buat yang ringan ringan dulu.. ok ok ..... ok lah ... dah penat ni...tangan pun dah berketak ketak ni ...hahahaha... >_^....

No comments:

Post a Comment

Like? Comment !

Zones @Zones