Tuesday, 27 March 2012

Contest Blog Paling Ohsem ?? by Norfaiez Mars

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya
ok kali ni contest blog paling ohsem siapa yang mahu mencubanya ..dipersilakan ..... menang menag menang.......jom kita review syarat syarat penyertaannya : 

1) Wajib follow blog Faiz. Lagi satu, jika tak follow blog Faiz, automatik penyertaan anda tidak akan diterima. Mesti warganegara Malaysia, perempuan atau lelaki. Wajib addfacebook Faiz, follow twitter Faiz (Untuk yang ada twitter sahaja) dan like fanpageFaiz untuk apa-apa pemberitahuan. Terjah sini kejap.

2) Wajib follow blog dan like fanpage sponsor. Senarai hadiah dan sponsor di sini.

3) Wajib letak banner berlink sebagai entry di blog anda, ambil banner di sini. Tag tiga blogger yang anda mahu, pastikan tiga blogger tersebut tahu. 

4) Tarikh bermula ialah 15/3/2012 sehingga 28/4/2012. Sebarang link contest selepas tarikh tutup tidak akan diterima. Contest ini akan dibatalkan jika kurang daripada 50 penyertaan.

5) Contest ini mempunyai dua juri/hakim iaitu Faiz dan Aznie. Faiz dan Aznie akan menilai blog anda dari segi kekemasan seperti header, blog tidak terlalu berat dan tidak bersepah. Harap anda semua dapat beri kerjasama. Blog anda harus mengikut tema yang Faiz tetapkan.

6) Selesai semua syarat di atas, postkan link entry anda di ruang komen, Cbox tidak diterima. Boleh lihat senarai peserta di sini.

itu sahaja syarat penyertaannya...senang sahaja kan ??? cepat sebelum terlambat...

ok Faridzhuan tag kan kawan Faridzhuan

LYZA
YANA
EIYRA

1 comment:

Like? Comment !

Zones @Zones