Sunday, 25 March 2012

French Fries Malaysia Dah Stopkan Pegeluaran

Alamak ...macam mane ni ....French Fries dah stop kan import ke Malaysia.....alamatnye makan jari je la Faridzhaun ni... apa kes?? kena BANNED ke ?
 Arghh...Malam yang sunyi tengah update .....french fries dah abisssss...selalunye malam malam ni..... terasa ...nak makan ..... FRENCH FRIES + TELUR 3 BIJI.... perghh..... makan tu jela.... supplement takde...mahal....masih lagi student maaaa....talak dapat berli supplement..... apa apa pun ...esok nak pergi pecut motosikal... pergi beli kentang 5 kilo terus.... ni ta asyik asyik habesss je.....
 tapi takpe.....makanan lain ade lagi dlm peti sejuk tu....... buah buahan paling banyak...mencekik buah la malam ni..tapi kalau korang nak tau.. makan buah buahan ni memang bagus....yay!........ berbalik kepada kentang goreng aka french fries tadi tu.......Faridzhuan....dah buat kan makanan ni rutin la...biasala...telur satu ape ?kalau ikut bahasa Faridzhuan..... satu krek .....habess 4 hari je.... memang laaa.....tapi sekarang ,,, ada lambat sikit...dekat 1 minggu dah tak pergi gym ni ...alamak ....esok insyAllah pergi .... kite tengoklah macamne...nak fit up kan balik body ni.. hehehe...takpe.... janji sihat !ok tata >_^

No comments:

Post a Comment

Like? Comment !

Zones @Zones