Wednesday, 28 March 2012

UBUNTU ??Jom terjah


Pictogram of the Ubuntu One cloud
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog FaridzhuanFirdaus ini.... harap sihat semuanya
alhamdulillah...sekarang ni nak tingkatkan pemahaman dalam dunia komputer...Faridzhuan ni bukan la terer macam pro pro komputer tu....then yang dah terer sistem sistem ni semua salah guna plak ......
oppppps jangan terasa.... hihihi...tapi takpe.....ilmu korang pepandai lah sendiri kan... yang penting jaga hal masing masing....kalau ilmu yang berguna ... boleh disampakikan...tak mati korang kalau share ilmu baik ni.. kali ni Faridzhuan nak bagitahu kat anda semua..Faridzhuan rekomenkan kat anda semua .... cube try UBUNTU ....



Faridzhuan pun baru baru explore jugak ni ..... then kalau nak try ..... boleh la istall dalam usb ...ringan jer  OS ni... takperlu nak install antivirus.....then yang paling bagus ubuntu ni seakan akan MAC OS... cantik jugak la... tambahan pulak dia ade sediakan software utk para pelajar...../adik adik korang yang nak belajar 

seronok kan?? ada ni jugak ... 


so selamat mencuba !! 

No comments:

Post a Comment

Like? Comment !

Zones @Zones