Wednesday, 21 November 2012

Penyesuaian Mudah CSS Dengan Stylebot [Blogger Tutorial]

Penyesuaian Mudah  CSS Dengan Stylebot | Faryan Zones ingin berkongsi dengan anda beberapa tips yang Faryan Zones sendiri gunakan apabila Faryan Zones ingin untuk mengubah suai Blogs ini CSS tetapi mendapati ia sukar untuk mengetahui yang selectors CSS untuk menggunakan.

Blogger Tutorial | StyleBot
Pertama anda perlu menggunakan Pelayar Google Chrome Web (ia setakat pelayar terbaik kini di pasaran supaya anda perlu menggunakan )

Sekarang anda perlu memasang  Chrome Extension sangat berguna dipanggil Stylebot Download SINI !

Pelanjutan ini membenarkan anda untuk menukar CSS mana-mana laman web. Saya mendapati ia berguna untuk membuang iklan dari laman web dan untuk menukar skim warna dan lain-lain Walau bagaimanapun, ia juga mempunyai kesan sampingan tambah kerana ia membolehkan anda untuk menukar / menguji CSS perubahan on the fly dan memberikan anda CSS yang digunakan.

Jadi, memuat turun dan memasang Stylebot dan sekali dipasang anda perlu melihat sedikit "css" penunjuk dalam bar alamat anda.


Berharap anda telah menemui ini berguna dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila tidak teragak-agak untuk bertanya dalam komen di bawah.

Faryan Zones 

No comments:

Post a Comment

Like? Comment !

Zones @Zones